Party!

Igår var det partaj! Hade en himla kul kväll hemma hos Tommy.
Här kommer några bilder

 
Pojkarna spela :)






söta Vanja




Idag var jag på Långö igen för att jobba lite på solbrännan, sluta med att jag blev lite röd :S
Men detta vädret e så härligt, jag älskar riktig svensk sommar!
Jag hoppas för allt i världen att det håller i sig ett tag till, jag vill, jag vill, jag vill!!!

Första doppet!

Vi har äntligen sommaren här!!
Idag va jag på Långö och solat och tagit mitt första dopp (till och med två stycken) i det blå för detta året.
Igentligen är det väl lite sent att ta sitt första dopp i slutet av juni, men bättre sen än aldrig och dessutom har det ju faktiskt int vart mycke till sommar innan, som alla vet.
Doppen var härligt uppfriskande i denna värmen.
Blev en tripp in till stan med när jag inte orkade ligga vid stranden längre. Köpte mig en ny bikini, som jag till och med tyckte om, jippi :) Får väl ta och inviga den i helgen, tror inte det blir av innan eftersom jag ska jobba.
Nu för en stundsen va jag ute i "min trädgård" och plockade fläderblommor som jag vid lämpligt tillfälle (när jag har inhandlat socker) skall göra saft på. Ska bli sååååå gott, älskar flädersaft!!

Igår hängde jag med Emma på hennes balkong efter jobbet, stört härligt! Det var bara vinet som fattades. Vi tog en promenad ut till skönstavik med, va fint där, hade inte vart riktigt där innan.


Bilder från midsommar!

Här kommer lite bilder från min midsommar


Jag va ute och plocka blommor på morgonen.



Jag å älsklingen i wämöparken


Dansuppvisning


Syns nog inte, men vi dansar runt midsommarstången


Framför midsommarstången


Blev lite bollkastning med


Det är bra att det är skylltat när man ska gå vilse :P


Blev ett parti schack med innan vi gick hem för att grilla :)

Midsommar!

Hade en trevlig midsommar igår, utan regn, vem kunde ana det!
Va i wämöparken där det blev dans runt midsommarstången, fast det va så mycket folk att det knappt gick runt.
Men det va trevligt ändå, kan inte komma ihåg sist jag gjorde detta, så det va väl på tiden :)
Efter lite dans, lotterier, bollkastning och schack gick vi till minerva för att grilla. Blev majskolv (obligatoriskt), köfte (turkiska köttbullar, börjar nästan bli obligatoriskt det med, så himla gott) och kyckling klubbor. Sen så klart jordgubbar :) blir ju ingen midsommar utan jordgubbbar!!!

För en timmasen vinkade jag av pojkarna Gunes som satte sig på tåget mot Köpenhamn för att vara där över dagen och sen inatt sätta sig på flyget till Turkiet. Vilket innebär att jag inte får träffa min älskling på tre hela veckor :(
Inte det roligaste, men ska väl gå denna gången med. Han kommer ju tillbaka!

Piraten-despiraten och lövmarknad

Efter jobbet träffade jag Serkan och hans bror Sercan. Vi cyklade till långö och gjorde en runda på mini golfbanan där. Jag lyckades till och med vinna, gjorde dessutom två hole-in-one, duktiga jag, riktigt stolt :)
Senare på kvällen var det party, förfest på polhemsgatan, som var super kul och sen vidare in till stan, vilket var himla kul det med. Vi hamnade till och med på Piraten, men det värsta av allt vad att jag hade jätte kul där :) Det enda som var surt att det gick inga bussar hem på kvällen eftersom det e mitt i veckan och taxi gick inte heller att få tag i :S så efter mycket om och men började vi gå hem, jag med klackskorna i handen.
Det va längesen som jag hade så här super kul när jag festa, jag kröp inte ner i sängen förän kl 4. En helt lyckad kväll men mycket flams.

Idag var det en tillställning i Karlskrona som kallas för lövmarknaden. I hela stan har man satt upp stånd och det e tjockt med folk ute på gatorna som hadlar och har det trevligt, inklusive jag, Serkan och Sercan. Jag inhandlade bara en skarf, men killarna var dessto duktigare :)
Nu sitter vi i soffan efter att ha käkat tacos :) gött!!


Sercan, jag och Serkan


Så söta


Lägg märke till fötterna (mina skor)


Fråga mig inte om lampan, men den va me lite överallt på festen


På väg in till stan

Helgen!

Då va denna helgen också slut!
Cecilia kom ner til Karlskrona i fredags och hämtade upp mig efter jobbet. Efter lite om och men blev det både Maxi och Max som vi åkte till, sen bara mys/slapp kväll hemma i soffan.
I lördags åkte vi och kollade in loppisen i wämöparken, var inte så mycket som jag hade förväntat mig, men det e ju alltid trevligt att strosa runt lite. Inhandlade två böcker för en billig slant :) Nästa uppehåll: Centrum!
Blev lite shopping, köpte två fina linnen och tre par örhängen. Jag älskar örhängen :) speciellt när det e så bra pris att man kan köpa många :)
På kvällen/eftermiddagen blev det grillning, vi var mycket dukitga på att grilla måste jag säga, utan att hålla på å vifta på elden och hälla på en hel flaska tändvätska och sånt som jag tycker nästan alla killar håller på med.
Till maten blev det ett jätte gott vin :) som sedan blev mer vin, en drink och cider.
Vi tog Fatou med oss och drog till statt, träffade några killar som inte alls tyckte det va okej att gå ur svenska kyrkan. Senare var det någon tjej som gjorde en promote turne och hade ett uppträdande. Låtarna var väl sådär, men hon ägde ju scenen i alla fall, dock så var väl klädvalet något man verkligen kunde diskutera.
På det hela var det en trevlig kväll :)
Söndagen blev lugn och skön. Fram mot dagen drog vi oss in till stan för att käka lite. Blev Toscanas uteservering, riktigt härligt i solen. Sen var det dags för Cecilia att åka hem till sitt igen.
Vi har bestämt att vi ska åka till huvudstaden någon gång efter sommaren, man ska ha lite att se fram emot :)

Jag hoppas alla ni andra också har haft en härlig helg!

Back in K-na

Helgen hemma på björkö var jätte mysig! På lördagen var det kalas, vi grillade och åt utomhus :)
Mellan maten och tårtan gick vi till Peter och Maries nya hus för att gå husesyn. Det var hur fint som helst, så att man blev lite avis. Det är dom värda!
På söndagen var jag och mamma å hälsade på min mormor. Roligt att se henne trotts att hon inte har någon aning om vem jag är (hon är dement). Efter det åkte jag och träffade några kompisar, blev tacos till det, mumms :)
Måndag morgon kl 6 gick tåget tillbaka till Karlskrona, började jobba kl 13.

Imorgon kommer Serkans brorsa till Sverige för att hälsa på några dagar,sen åker båda till Turkiet. Så jag får passa på att ha honom alldeles för mig själv idag. Serkan ska vara i Turkiet i tre veckor :(
Men han kommer ju tillbaka denna gången i alla fall, det är bara till att försöka tänka lite positivt!

Är på Björkö nu!

Anlände till Björkö för ungefär en timmasen. Är som alltid suppermysigt att komma hem till mamma och pappa.

Men får väl ta och börja med att berätta om jobbet. Det har gått bra att gå själv, alla är snälla och förstående att man kanske e lite virrig och inte riktigt har full koll. Så på det hela är jag nöjd med min insatts, men det kommer ju så klart att bli ännu bättre med tiden :)

Igår fick vi även besök av Vanja, Mike och Tristan. Det började med ett snabb besök men slutade med att de inte kom med den sista bussen som går till Sturkö, så dom fick sova över hos oss, inte mig emot :) Det va allt för längesen jag såg dom sist! Men nu när dom har flyttat ner till Karlskrona för en tid i sommar så får det allt bli andra bullar.

Efter en dag på arbetet satte jag mig på en lång tågresa hem till götet. Det e konstigt vad allt känns så normalt att vara här igen, precis som att jag var här igår trotts att det va jätte längesen nu. Men det e ju trotts allt detta som e hemma hemma.
Vart man än bor så kommer alltid mammas och pappas hus på Björkö att kännas som hemma också.

Nu skall jag gå och lägga mig.
God natt!

Rösta!

Idag har jag vart och röstat, det tycker jag att alla andra som får också skall göra. Jag vet att det kan kännas väldigt långt bort med EU, men tycker ändå att det är en skylldighet.

Var i stan idag, skulle uträtta några ärenden, men det råkade bli några fler påsar i handen än vad som var tänkt. Va ju bara tvungen att köpa lite kläder med :)

Jag åker hem till Björkö på fredag kväll, jippi! Längtar, har inte vart hemma sen i julas. Det är en allt för låååååååååång tid. Men nu äntligen bär det av :) Det skall firas, min mamma, lille bror och Marie (storebrorsans tjej) har fyllt år. Peter och Marie har även köpt hus på Björkö, så man får väl ta en titt på det me :)

De två första dagarna på sjukhuset!

Nu har jag haft alla mina två introduktionsdagar (vanligtvis är det två veckor), är ledig imorgon, så på torsdag gäller det! Det har vart kaos i mitt huvud, men rutinerna är ju i stor sett samma på avdelningarna och det e ju himla tur det för det underlättar mycket.
Tycker att det har gått ganska bra, inte gjort några större konstigheter mest gått in i fel dörar och vart allmänt virrig. Men jag tror jag kommer att reda ut det ordentligt så småningom.
Men det är svårt att reda ut alla nya konstiga ord (latin) och komma ihåg vad man ska och inte ska göra beroende på vilken operation patienterna har gjort, som sagt två dagar är inte mycke för att lära sig allt sånt.
Håll tummarna för mig på torsdag!

I väntans tider

Nu sitter jag bara här och väntar på att gå till mitt nya jobb om 45 min. Börjar bli lite nervös, blir ju värre av att bara sitta här, suck. Jag vet att allt kommer att gå jätte bra, så jag behöver inte vara nervös, men är svårt att låta bli. Jag ser fram emot detta jätte mycket och hoppas på en jätte bra sommar :)

I denna förmiddagen har jag till och med hunnit vara ute å solat lite, lagat mat för att ta med i morgon och plockat lite i lägenheten.
Jag längtar så sjukt mycket efter att vara ute med mammas och pappas båt just nu, hade vart perfekt för det idag!

RSS 2.0