Vår!

Man blir ju alldeles lyrisk av det fantastiska vädret, lite som när kossorna blir utsläppta på sommarbete :) Är inte det lycka om nåt!


Det är så härligt att det spritter i benen :)



Idag har jag haft en kort dag på jobbet 8-11. Efter det har jag dessutom hunnit åka in till stan för att uträtta några ärenden!
Jag vill ut mer, ska nog ta med mig en filt och en bok ut i "min" park och bara ha det skönt!

Valborg idag, blir nog inget större firande för min del idag (dessutom har dom ju ställt in alla eldar), ska upp tidigt i morgon och jobba, inte för att jag är så himla ledsen för det. Fast jag hade ju så klart viljat vara i gbg och fira, händer ju trotts allt lite mer saker där på valborg, typ som att kolla på Cortègen. Det är ju ändå ganska häftigt att det samlas ca 250 000 personer i centrum för att få se detta tåget som ca 600 chalmers studenter har fixat ihopp :)

Lite av vad som kan finnas med på cortegen :)









Ha en fatastisk bra dag!

Varit duktig

Idag har jag vart riktigt duktig, cykla in till stan i morse till våran hyresvärd och lämna in ett papper på att vi säger upp lägenheten, så 1 augusti skall vi vara ute. Efter det blev det lite shopping :) lite mer än beräknat, men ibland så får man väll unna sig själv tycker jag. När jag va hemma igen så ringde jag massa samtal om att säga upp internet, hemförsäkring mm. Jag har alltid haft lite svårt för sånt, vet inte varför, lite otäckt att prata med främande människor eller nåt kanske, men jag va riktigt duktig. Jag var verkligen katastrofalt dålig på det när jag va yngre, men jag har allt kommit över det värsta i alla fall *klapp på axeln*.

Lite senare blev det grillning, jag älskar att grilla, nåt jag vet säkert så är det att man kan definitift inte grilla för mycket!
 

Nu skall jag snart iväg till min käresta, har blivit beodrad att köpa nåt speciellt nybakat bröd på vägen med, gott :)

Ny blogg

Ja då har det skapats en till blogg bland alla som redan existerar. Vet inte riktigt varför jag ger mig in på detta, men jag skall i alla fall ge det ett försök, kanske till och med kommer att bli helt beroende av det, vem vet.
Tänkte väl försöka att berätta om vad som händer i mitt liv med denna bloggen, för er som är intresserade, kan ju i alla fall hoppas på att det finns någon som vill läsa :)

Kan ju börja med att berätta att jag och min pojkvänn har vart tillsammans i ett år förra veckan (23/4), detta skulle ju såklart firas :) Vi bokade in oss på Ronneby Brunn hotell och spa :) hade det hur mysigt som helst med bla utomhus"pool"(tunna), massage och middag. Allt blev jätte lyckat och vi hade det hur mysigt som helst :)

Nu skall jag se om jag kan lyckas med att designa till denna sidan lite med.
Take Care!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0