Ny dator :)

Ny dator är införskaffad :) och jag tror att jag har laddat ner de flesta program och sånt som jag vill ha på den.
Det tar allt ett tag att starta upp en ny dator.
Det blev en laptop av märket Asus. Jag är inte så himla bra på datorer, men jag tror att den är hyfsat bra i alla fall :)

Helt sjukt villket sommarväder det är. Jag har dock jobbat i helgen, men har i alla fall hunnit sitta lite på jobbets balkong :) jag kan dock inte rekomendera att sola i jobbtunika, nu har jag fått en ful v-solbränna på halsen/bröstet.

Sitter och hoppas på att min käresta ska höra av sig, han sa sist att han skulle försöka ringa idag, men man vet ju aldrig om han kan komma ifrån eller inte.
Det e tråkigt att vara inomhus, men jag är heldre det än att jag är ute och kanske missar hans samtal, dom är ju ganska sällsynta nu för tiden :( *suck*


kan inte bara saker gå min väg!

glad, fast ledsen, kan man vara det! Jag är nog det, Serkan ringde för en stundsen och då blir jag ju glad, men när han knappt hinner prata något med mig innan han måste lägga på gör mig väldigt ledsen. Jag tycker inte om det nya stället han är på, känns som jag knappt hör något från han längre, han känns så väldigt långt bort.
Jag vet att det inte är hans fel, han gör så gott han kan. Dom är tydligen 300 st som delar på en telefon, vilket låter helt sjukt ju.
Jag hinner inte äns prata om allt jag vill prata med honom om :(
Dessutom är detta stället mer slitsamt för honom oxå. Jag tycker det är lustigt, men han är på en semesteranläggning ditt militärer åker med sina familjer och har semester. Känns som han lär sig väldigt mycket om att försvara sitt land genom att sitta i en reception för att checka in gäster :S

På allt annat så har min dator pajat, suck, inte alls vad jag vill lägga pengar på nu.
Jag visste dock att det kunde hända när som helst för den var helt konstig, men jag hoppasde ändå att det skulle hålla ut ett litet tag till, men tyvärr inte!

För att försöka vara positiv nu då så har jag köpt biljetter för att se sex and the city 2 i alla fall
och det ska bli jätte roligt. Hoppas att den håller måttet.


trött på allt!

Jag är så jävla trött på allt just nu! Jag har haft en bra dag så det är inte det de ha handlar om!
Men jag känner bara för att spy gala över allt, jag tror ni alla förstår att det e saknaden av Serkan jag pratar om!
Suck, som alltid, känns som det är det ända jag har i mitt huvud hela tiden, plus allt som hör dit till, typ vad händer till hösten. Jag vill så mycket men det känns som att det inte kommer att hända någonting.
Det känns som det spelar ingen roll hur mycket jag tänker på allt, jag kan ändå inte göra nått åt saken nu.
Inte äns titta på resor ner till Turkiet i sommar, för jag vet inte om jag kan åka och träffa Serkan eller inte, jag HATAR detta!!!
Ni skulle bara vara inne i mitt huvud just nu, det e kaos!





Jag ska bli faster!

Kan ni tänka er, jag ska bli faster!
Peter (min storebro) och marie väntar bäbis i slutet av novmber :)
Helt galet roligt! så spänande, första bäbisen i familjen. Tror ni att han/hon kommer att bli bortskämd eller :)

Första månaden gjord

Nu har Serkan gjort sin första månad, vilket innebär att det hade en cermoni på det stället han har varit på som hans familj kom och tittade på. Så han har sovit hemma i natt och jag fick se honom online :) (dessa små saker som kan göra en så lycklig)
Nu på morgonen har han åkt iväg igen, fast till ett annat ställe där han skall spendera sina restrerande 5 månader.
Jag tycker det verkar lite konstigt men han ska vara på ett "camp" ditt militär folk åker med sina familjer för att ha semester typ. Så då ska han vara där och ta hand om dom typ, känns ju väldigt meningsfullt :S

Här är några bilder jag fick av honom igår:


Han ser så annorlunda ut, här står de uppradade på sin cermoni




Kerem, Serkans syster son hade med fått militär kläder till dagen i ära :) så söt!


En glad Serkan med sin familj


RSS 2.0