As bra låt!!!!!!!


Crazy Days

Men nu är det över, puh! Det va alltså sista dagen på Attendo Care. Skönt att slippa allt kaos som vart där de två senaste veckorna, men jätte tråkigt att inte få jobba me alla underbara människor som jobbar där. Men jag får väl gå å hälsa på dom nån gång i sommar. Nu har jag helgen ledig och på måndag börjar jag på avdelning 37 på blekingeläns sjukhus :)

Frågor!

Hur bor du: Hyresrätt i Karlskrona
Brukar du komma i tid: Alltid, avskyr att vara sen
Hur lång är du: 174 cm
Kan du laga mat: Ja, oftast blir det gott, men finns alltid undantag
Vad jobbar du med/pluggar du: Är undersköterska
Vad har du på dig just nu: Mina favvo mysbyxor, en kortärmad tröja och ylle strumpor (fryser ofta om mina fossingar)
Har du någon fobi: Inte någon som jag kan komma på nu i alla fall
Hade du en bra kväll igår: Ja, mys hemma i soffan me Serkan
Vilket är ditt senaste inköp: Va på ullared förra helgen och shoppade en hel del saker
Din favoritdryck på morgonen: Apelsin djuce eller vatten
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Fick lön igår :)
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp
Vad hade du sönder senast: nyckelring som jag kasta ner från balkongen igår
Vem snackade du med senast: Serkan
Varm favoritdricka: Oboj
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Absolut vatten, kallt vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Någon god drink, eller en kall cider ute i det gröna
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kan faktiskt inte komma på det :S
Saknar du någon just nu: Min familj, va för längesen jag träffa dom nu
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag har ganska stort tålamod, men senast jag blev irriterad var när jag låg och sov i soffan och Serkan dryga sig mot mig genom att hålla på å peta på mig och sånt, blev grymt irriterad och bet honom i fingret.
Någon jag stör mig på: Ja,men det är ingen vän
senaste person du kramade:
Serkan
Senaste person du ringde: Va nog Serkan det med
Senaste person som ringde dig: Jobbet ringde i morse och väckte mig kl 7.
Vad drack du senast: Apelsin djuce
Vill du ha barn: Absolut, men inte riktigt än
Längtar du till din nästa födelsedag: Längtar väl inte direkt, men har inte något emot den heller
Har du rakat dina ben någon gång: Japp
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:
Inga, smakar fruktansvärt illa, fast det luktar himla gott. Konstigt!
Använder du hudkräm: Japp, har lite olika sorter, krämer är alltid nice
Attraheras du av män med skägg: Beror ju lite på hur det ser ut, när Serkan fixar till sitt så är det ju inte helt fel :)
Micro-pop eller poppa själv: Utan tvekan poppa själv
Brukar du baka: Händer lite då och då, mumms
Röstade du i det senaste valet: Yes
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jadå det är helt okej just nu
Vilken låt lyssnade du senast på: Asha Ali- Hurricane, väldigt bra!
Har någon annan sovit i din säng inatt: Min kära pojkvänn sov i min säng inatt
Vad tycker du är äckligt: Det första som poppar upp i mitt huvud när jag läser frågan är ärtsoppa, men finns nog många andra bättre svar
Har du pengar på mobilen: Alltid, sjukt frustrerande om jag inte skulle ha det

P3

Mitt ganska nya favvo radiostation, P3. Det är så lagom av allt, humor, musik, lite nyheter, intressanta diskusioner, folk som ringer in och berättar om allt möjligt mm. 
Har ni inget bättre för er så kan ni ju alltid gå in och lyssna lite på webbradion www.sr.se/p3
eller vrida in det på eran radio, är väl lite olika beroende på vart du bor, men här i karlskrona ligger frekvensen på 97,7.
Trevlig lyssning! (om man nu kan säga så)

Så söta!


En vacker bild på mig och Serkan!


Hänger inte med!

Allt går så fruktansvärt fort, jag hänger inte med. Nu skall jag helt plötsligt börja jobba på sjukhuset en vecka tidigare än planerat. Så den 1/6 är jag undersköterska på ortopeden :) Chefen där undrade om det gick bra med bara två upplärningsdagar, jag sa att jag ska göra så gott jag kan. Dom behöver personal snabbt, för hon hade precis fått in en sjukskrivning, därav att jag börjar jobba tidigare.
Shit, jag kanske borde börja plugga lite om ortopedi, så att jag inte är helt lost när jag kommer dit.

Sjukhuset here i come!

Jag sa upp mig från Attendo igår, har fått ett sommarvik på sjukhuset (tack Fatou). Jag är super glad för detta. Nu slipper jag bekymra mig om pengar ett tag fram över i alla fall. En av perioderna skall jag jobba natt, kommer att bli en utmaning, är ju igentligen en människa som tycker väldigt mycket om att sova på natten, får väl köpa upp ett lager av energi dricka :)
Jag och Serkan firade mitt nya jobb med att åka till Max och senare på kvällen dricka vin :)

Cecilia och Ängelholm

Har haft en helt fantastiskt härlig helg :)
Åkte till Ängelhom i torsdags efter jobbet för att hälsa på Cecilia i hennes nya lägenhet :)
Kom frm runt åtta tiden, så vi tog det ganska lugnt den kvällen, blev såklart en del att snacka om :)
Fredagen bjöd på soligt härligt väder, efter en tur på stan hamnade vi på en uteservering för att luncha och dricka cider. Är inte uteserveringar en av de bästa sakerna med sommaren? Efter några timmar där i alla fall bar det av hemmåt, på kvällen blev vi bjudna på grillat och vin utomhus, inget man direkt säger nej till :) skönare dag får man leta efter!
Försökte trotts allt att lägga oss i hyfsad tid eftersom det bar av till Ullared på lördagen. Ja jag erkänner, jag älskar Ullared! Fast det visste väl redan de flesta :D Försökte dock hålla nere handlandet så gott jag kunde, dumt att köpa på sig för mycket saker innan man ska flytta till ett ställe där jag redan inte får plats med alla mina grejer.
När vi kom hem, trötta av allt shoppande tog vi oss en blunder, hur skönt som helst ju! Varför slutade man med det när man var liten.
Vi lyxade till det lite genom att gå ut och käka på restaurang, åt pasta med kyckling som var sjukt gott och antagligen sjukt onyttigt, men det var det värt! Sedan slutade kvällen med ett par drinkar innan vi tog oss en sväng för att kolla in Ängelholms nattutbud.
Jag tyckte till och med att jag lyckades ganska bra med att hålla mig undan från eurovision.
På söndagen bar det av hemmåt igen, men innan dess visade Cecilia mig deras vackra stränder. Fast det är himla fint så tycker jag ändå mycket bättre om att bada från klippor, slipper man all sand innanför bikinin som är något fruktansvärt jobbigt.
Eftersom det va fint väder denna dagen med så blev det ju till att äta lite glass med :)









jobb, jobb och lite till jobb

Vaknade i morse av att min mobil ringde kl 7.15, förstog inte riktigt vad det var först, första tanken var att jag skall inte upp nu jag börjar inte jobba förän kl 16 idag. Visade sig att flera var sjuka på jobbet, så snäll som man är så var det till att gå upp och jobba i alla fall. Slängde på mig kläderna och tog en smörgås i farten sen hämtade Annika mig så vi kunde åka tillbaka till Marieberg och hämta den andra bilen. En fort start på dagen skulle jag vilja säga. Men det gick ju bra det med. Man får vara glad får de få extra timmarna man kan få nu i dessa tider. Så därför skall jag jobba lite extra i morgon med, fast bara tre timmar på morgonen, det kommer att gå undan. Kom fram till att innan jag är ledig nästa gång så har jag jobbat en hel vecka i rad, men som sagt med ett par korta dagar med.

Gårdagen

Igår hade jag en väldigt trevlig dag :)
Börja med att jag hade en kort arbetsdag på 3 timmar på morgonen. Efter det var Amra och hälsade på en sväng, va jätte kul att se henne igen, va allt för längesen sen sist! Vi va ute en sväng på stan sen blev det fika :)
På kvällen vart det födelsedags "kalas" hos Sofia, det bjöds på bål och massa goa bakelser!
Eftersom jag så klart skulle jobba idag så blev kvällen ganska kort för min del igår, jag fick gå hem och nana medans de andra gick ut och roa sig. That´s life

Nu ska jag slänga mig i soffan, är så himla trött!

De internationella studenternas dag

Igår var det de internationella studenternas dag på BTH. Dom hade under dagen massa bord och klassrum där de hade satt upp bilder information, dela ut mat mm om deras hemland. Jag och serkan hann inte komma dit förän i slutet, så vi missade en del, men blev i alla fall en snabb visit. Serkan var sen med och sprang nått lopp och senare på kvällen var det uppträdanden följt av pubkväll på kåren. Men eftersom jag ska jobba idag (börjar om 25 min) så gick jag hem efter uppvisningarna. Men det var kul.

 

Childhood

Gå in på
uppdragbarn.se



Du kan med hjälpa till att skänka pengar till Childhood!

SKIT!

Nu har vi haft möte på jobbet, inget speciellt roligt sådant! Dom har dragit ner på allas arbetstimmar och dom har tagit bort alla provanställningar som vi fått. Så den där semestern jag hade sätt fram emot kommer att ändras, har ju redan fått några dagar som man kan ta ut, men jag kommer inte att kunna ta ut mer än en vecka i alla fall, jävla skit, vi hade ju planerat massa saker vi skulle göra ju. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra längre. Allt handlar så klart om att företaget skall spara in massa pengar.
Nu ångrar jag enormt mycke att jag tacka nej till sommarjobbet på sjukhuset.... fan fan fan...
Som min kollega sa, dom tror väl att vi skall leva på luft och kärlek. Man är ju så himla sårbar, har ingenting att säga till om.
Med allt detta innebär det ju så klart att dom har gjort ett nytt schema, som inte är färdigt riktigt än, men vi skall börja jobba efter det den 18 augusti. Dom ville att vi skulle börja på det på måndag igentligen, men jag sa emot, jag har ju sen länge planerat in en resa till Ängelholm och Cecilia!
Vi har fått titta på det som är klart av schemat, det ser inte bra ut! Det finns många turer som är väldigt korta.
Suck!!!!!!!



Zombie

Jag har gått runt och jäspat och känt mig dom en zombie hela dagen (hur nu dom känner sig :S ) och så kart har jag tvättstugan på det me, thats life!

Min chef har slutat, så på onsdag ska vi ha möte och förhoppningsvis få reda på vad som kommer att hända nu.
Vi har dessutom inte fått veta något om våra semestrar än, detta blir min första riktiga semester, fast jag ska bara ta ut två veckor, men det är ju hur nice som helst, betald semester! :) Men som sagt hade ju vart trevligt om vi dessutom kunde få veta när vi kommer att få den. Vi har fått önska, men dom flesta vill ju konstigt nog ha ungefär samma tid, vilket inte går. Så det är bara till att hålla tummarna!


Uppdatering

Var några dagarsen jag uppdaterade här nu.
För att fortsätta berätta om vad jag gjorde på valborg efter att jag hade vart ute i solen och haft det gött tog jag mig en promenad in till stan för att få mig lite valborgskänsla i alla fall, det var tal och manskör på stortorget, men jag klarade inte riktigt av att stanna hela tiden för det blåste något fruktansvärt mycke och eftersom det är vår så hade jag inte riktigt tillräkligt mycke kläder för det.



Fredag var det jobb större delen av dagen, men på eftermiddagen hade jag och några från jobbet bestämt att vi skulle grilla, va riktigt trevligt :) satt i studentviken, grilla och drack cider :) gott!
När solen gick ner gick vi till minerva där Serkan bor, han bjöd på absint. Det enda jag tycker om med absint är att man sätter eld på den, det smakar ju satan.





Jag har kommit fram till att jag verkligen inte passar som lärare, är sjukt dålig på att förklara saker. Nu syftar jag ju så klart på att jag försöker hjälpa Serkan med sin svenska, vi har läset en bok om gustav vasa igår och idag (hans läxa).

Jag har blivit lite solbränd insåg jag för en stundsen, ser ju så löjligt ut. Vi var ute på långö idag och hade det gött! Serkan spela volly boll, vilket jag inte kunde på grund av fel sorts kläder, så jag spela golf istället. Dom höll på att måla minigolfbanorna, men eftersom vi hade med egen boll och klubba så blev det egengjorda banor istället (man kan göra mycket saker med några skor och lie fantasi), va himla kul faktiskt, va riktigt duktig i slutet :)

Nu skall jag snart hoppa i bingen, jobbar i morgonbitti kl 7.
sov gott och dröm sött!!

RSS 2.0