Midsommar

Imorgon är det redan midsommar, kan ni fatta det, helt galet fort har det gått.
Syster yster kommer hit med sin käresta. Ska som alltid bli kul att se dem.
Jag ska dock jobba hela helgen, men jag klagar inte för det e jag som har valt det.
På midsommar står traditionen att vi dukar långbord på gatan med de grannar som kan och vill vara med och så lunchar vi alla tillsammans, mycket trevligt. Och eftersom jag börjar jobba kl 15 i morgon så hinner jag vara med på det och få lite midsommar känslor.
Jag plockade till och med blommor på vägen hem från jobbet idag :) mysigt!
Det åter står bara att se om jag ska göra en krans av dem o morgon eller om det får förbli en buket.

Idag på jobbet hade jag med mig alla mina nagelack och målade naglarna på ett par damer :)
Det är roligt att sånna små saker faktiskt kan göra dem lite extra glada. Är det midsommar så får man ju allt vara lite extra fin med :)




Blommorna jag plockade



GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLIHOPPA!!!






20 dagar

Nu är det verkligen nedräkning, 20 dagar tills jag åker till Turkiett!



Det börjar hända nått i all byråkrati..

Igår fick jag brev från migrationsverket. Jag ska fylla i ett frågeformulär som jag skall skicka tillbaka till dem inom 4 veckor. Helt otroligt att det börjar hända något från sveriges sida i vårt sökande, vi började ju ändå att söka i februari i Istanbul!
Det är inte så lätt att fylla i sådana där papper, det blir till att tänka till lite. Men ska nog inte vara några problem. Och jag hoppas verkligen att allt kommer att gå som det ska, utan några hinder på vägen och att vi/Serkan får sitt uppehållstillstånd!

För övrigt så skall jag på 25 års fest ikväll, det e goa Anna som fyller år!
Skall bli jätte kul!

Jag sitter även och kollar på bröllopet på tv, fina dom är Victoria och Daniel!
Det är ju trotts allt inte varje dag en kronprinsessa gifter sig.




Härlig dag!

Idag har vart en härlig dag, efter jobbet plocka jag upp Annika och katten jum jum för att åka vidare till Vanja.
Jag och Annika var barnvakt åt Tristan medans Vanja hade körlektion, gick hur bra som helst. Det var nog jobbigare för Annika, för när vi var på lekplatsen ville alla barnen leka med jum jum och skulle mata honom med sand, inte så populärt.
När Vanja hade kört färdigt blev det grillat på gräset utanför hennes lägenhet med utsik över större delen av götet, ganska så nice :)



grillmästare mike



Söta Annika



har det gött i solen :)



sist och minst, Triss :)

shoppat :)

Är det inte konstigt, jag skulle ut och köpa present, och visst gjorde jag det, men det sluta ändå
med att jag kom hem med mer grejer till mig än som va tänkt. Men å andra sidan, nu har jag ju nått att ha på mig på lördag med :)

Nu är det bara 26 dagar kvar till Turkiet och Serkan :) det närmar sig sakta men säkert!

Igår hade jag en mycket trevlig dag. Jag, Sofia och Elin, var väldigt kultuverade och åkte ut till bohus fästning och gick en guidad tur där. Det var väldigt trevligt, man inser även hur dålig man är på historia.
Efter fästningen stanna vi på ikea en sväng, sen åkte vi och grillade mycket god mat hos sofia.
Man borde ha dagar som denna lite oftare :)

Min vardag

Va trött jag blir! Jag har två timmars tvättid, vilket är väldigt lite i sig, då underlättar det ju inte direkt när någon idiot har lagt in tvätt så att han tar 30 min av min tvättid. Han verka inte ta åt sig speciellt när jag sa till honom heller.
suck!!
Idag är det molnigt, man har nästan blivit lite bortskämd me det fina vädret den sista tiden.
Jag svabba av utsidan av fönstrena nu på mogonen med, skönt att ha de gjort, ser betydligt trevligre ut nu.
Funderar på att gå till den "fantastiska" affären champions livs som ligger på andra sidan gatan å köpa lite smått så jag kan laga gulasch soppa.
Lite senare bär det av till jobbet. Det är så skönt för nu har det börjat en period på jobbet när jag har många korta pass, sånt som gör vardagen lite lyxig! Så idag jobbar jag bara mellan 15-21, knappt nånting ju!



Tycker låten är jätte bra, definitift en värdig vinnare!


Äntligen

Resan till Turkiet är betald! Jag åker till Marmaris 10 juli och möter upp min älskling där för att sola, bada och fly vardagen tillsammans i en veckan. Jag längtar så enormt mycket, så ni kan inte fatta!!!
Det e knappt att jag kan fatta det! den 10 juli blir det drygt 4 månader sen jag träffade Serkan sist. Det är ju helt galet lång tid. Men samtidigt så innebär det ju trotts allt att tiden går framåt och slutet på hans militärtjäns närmar sig.

Till något helt annat. Idag är det SEX AND THE CITY som gäller. Ska bli jätte kul att se sen nya filmen. Jag vet att den har blivit nedskriven, men jag tänker inte lyssna på det örat :)

Igår var vi på botaniska med med jobbet. Det var väldigt trevligt, förutom att vi hade en incident med en rullstol där hjulet (gummislangen eller vad man nu ska kalla det) åkte halft av. Men efter lite om och med fick vi ordning på situationen, tur va väl det!
Jag skulle även vart på en lägenhetsvisning igår, som dock blev inställd eftersom bovärden inte fick tag på personen bor i lägenheten och då får han ju inte lov att gå in där. Men ska ringa till bovärden om 30min och se om jag kan få en ny tid.
På eftermiddagen åkte jag till Björkö. Min kusin Marcus tog studenten :) Vi satt ute på deras altan och åt smörgåstårta och tårta i solen, väldigt trevligt.
Jag älskar verkligen sommaren!


RSS 2.0