Paddla Kajak!

Igår var vi ett gäng ute och paddlade kajak, vilket va min och flera av de andras först gång. Men hör och häpna, ingen av oss ramla i vattnet!
Det va hur kul som helst. Vi utgick från Långö och paddlade i fyra timmar med ett glass uppehåll :)



Det va inte lätt att hitta en bra passande flytväst


redo för att börja paddla?


vi besteg en ö


med utsikt över idyliska svenska sommarhus i bakgrunden


kajak mästarinnan :)


Serkan


äta glass måste man för att samla lite nya krafter


på väg in


Idag ska vi upp till Karlskronas utsiktsplats där dom har en restaurant, där de dagen till ära serverar mexikansk lunchbuffe, mumms!
Har hört att det ska vara gott, så det hoppas jag verkligen.

Busy week!

Nu börjar allt lugna ner sig igen, det va en hel del förra veckan.
Serkan kom tillbaka till Sverige förra måndagen :) på tis-ons flyttade jag och mycke grejer in till hans lilla rum, skulle hinna med att festa lite på onsdagen med och i lördags fyllde Serkan år vilket så klart firades, va även en sväng på östersjöfestivalen i karlshamn i regnet. Men va e det man säger, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :P



östersjöfestivalen


jag å födelsedagsbarnet


bad i fontänen


och musik av några som precis hade uppträtt vid scenen


senare på kvällen





Reftele

Har kommit hem från en helg hos Amra nu. Det va jätte kul att vara där igen, dessutom va Nina där också.
Det blev bestämt att lördagen skulle berikas med ett besök till Ullared (Jippi), alla som känner mig vet att jag är ett Ullareds freak så det är ju klart att jag inte bangar när tjejerna fråga om vi skulle dit, dessutom tar det bara ynka 45 min (om äns det) dit med Amras nya fina bil. Jag höll mig under 1000-lappen så jag e helt klart nöjd med besöket. På kvällen blev det tjej kväll med lite annat folk med, vi spelade med andra ord, älskar det spelet så sjukt kul, funderar allvarligt på att köpa mig ett eget. Kvällen fortsatte på Sigges Loge som verkligen ligger mitt ute i ingenstans. 

Jag och Nina hamna på vimmelbild (kanske kommer mer bilder sen när jag har fått in dom på datorn)




Imogron kommer min käresta hem!!!!!!! Har längtat så himla länge efter denna dagen nu och äntligen så har det gått tre veckor. Det e surt bara att han kommer typ kl 8 på morgonen och jag jobbar till kl 16. Men efter jobbet blir det raka vägen hem till honom!

Då va det bestämt

Flytten till minerva blir nästa vecka. Lagom tills serkan har kommit hem på måndagen, så kommer mamma och pappa hit med släpkärran på tisdag efter att jag slutat jobba, sen har vi hela dagen på onsdagen att flytta me.
Jag har packat ner en hel del redan, känner att jag måste få ordning på allt eftersom jag åker till Amra efter jobbet på fredag, så då blir det ju inget packande på hela helgen, sen kommer serkan hem på måndag (dessutom jobbar jag till kl 16) så jag tror inte det blir så mycke packande då heller och sen e det redan tisdag ju.

Måste berätta om min natt, den va jobbig. Först kunde jag inte somna förän vid två tiden eftersom jag har jobbat natt och det blir helt konstigt med tiderna. Men när jag väl sommnar blev det inte så kul, jag var någon stans mellan vakenhet och sova och jag kunde inte röra mig, jag hörde att någon var i mitt rum (inte på riktigt), såg skuggor att någon luta sig över mig, jag försökte skrika, fick fram lite ljud men inga ord (hoppas ingen hörde mig för jag vet att jag skrek på riktigt). Det tog ett bra tag innan jag kunnde komma ur detta. Men det va riktigt obehagligt, jag fattade ju att allt inte va på riktigt när jag va inne i det men ändå så jäkla läskigt, usch hoppas jag slipper det nåt mer.

Saknar!

Jag saknar Serkan nått otroligt mycke!!!!! Jag vill ha honom här hos mig NU! Men det e 12 dagar kvar innan jag får ha honom hos mig igen, fast man får väl försöka vara lite positiv, det kunde ju faktiskt ha vart värre.
Men den som väntar på nått gott väntar ju aldrig för länge ♥ 


Dagar och nätter ett totalt virr varr

Det har vart en bra vecka så här långt. Började jobba natt i söndags. Har gått bra hittils, vi har haft det väldigt lugnt på avdelningen och jag har lyckats att hålla mig vaken. Har dock haft lite problem med att sova på dagarna, så det har inte blivit så många timmars sömn och det känner man av.
Detta fantastiska vädret har väl gjort sin del till att jag inte kan sova på dagarna.
Så i måndags gick jag och sofia till stranden, hur härligt som helst, kvällen/eftermiddagen grillade vi med Conor sen stack jag hem för att villa lite innan nästa natt arbete nalkades.
Igår efter att ha försökt sova lite och gjort lite ärenden gick jag ner till studentviken och badade med Sofia, Conor och Lena.
Även denna kvällen avslutades med grillning :) Me love!! Och Lena gjorde caipriniha till oss, gott!!
Sen började myggen attackera oss och det blev dags att gå hem. Conor var väldigt intresserad av hur myggen såg ut.

Idag kommer min kära mamma och syster ner till mig :) Ska bli jätte kul! Vädret e fint med. Igår pratades det nämligen om att det skulle regna idag, så jag är väldigt nöjd över att det inte blev så!

lite bilder från igår:


Lena gör drinkar :)


Caipriniha


Conor


Sofia




RSS 2.0