ÄNTLIGEN!!!

Kan ni fatta, imorgon åker jag till TURKIET!!! ÄNTLIGEN, det är så att jag inte riktigt kan fatta det. Snart så kommer han att stå där på flygplatsen i istanbul med öppna armar :)
Väntan är nästan över, helt fantastiskt.

Serkan here i come!

så typiskt!

Så j-vla irriterande, jag fick tandvärk igår natt. Blev helt nojjig, jag har inte tid med sånt här nu när jag ska resa bort, suck!! Den var dock borta när jag vakna, men jag tar knappast några chanser nu, så jag ringde
tandläkaren så fort dom öppnade och fick en tid nu på förmiddagen.  Tur att det var fredag i dag och inte lördag i alla fall om man nu ska tänka positivt.
Så förhoppningsvis kommer det att ordna sig och jag ska slippa mer tandvärk, framför allt när jag är nere i Turkiet.

Igår snöade det sjukt mycket och massa människor krockar i trafiken, såg en bil med övningskörningsskyllt (från bilskolan) som hade krockat, tyckte så himla synd om den personen, undra om han/hon någonsin kommer att vilja ta körkort efter det.

Helt otroligt, mitt gym har öppnat igen, har typ vart stängt en vecka pga av risker för snön.
Då kanske jag kan åka förbi en sväng och pausa mitt kort där innan jag åker till tandläkaren. Hade vart skönt att ha det ur tankarna.

Trevlig dag i solskenet!

Igår var en himla trevlig dag får jag allt säga. Bara det att det var solsken sjorde sitt.
Dessutom var jag himla duktig igår och uträttade massa ärenden.
Sen blev det fika/lunch med Vanja, mycket trevligt. Vi gick även till scrapbook (http://www.scrapbook.se/) och shoppade lite pyssel :) me like!
Sedan fortsatte jag med att uträtta ärenden, så som att växla pengar till Turkiet! För nu är det inte många dagar kvar, åker om bara 5 dagar, helt galet härligt!!
Efter att ha kommit hem och varvat ner en stund kom jag på att det hade vart trevligt med mer sällskap så jag ringde över Mikael och Hanna, dom tog med sig monopol, det va kul, och jag vann stort :)

Idag är det apt på jobbet som man måste komma in på trotts att man inte jobbar, drygt. Efter det blir det till att direkt åka till turkiska lektionen.
Tänkte att jag ska prata lite med läraren efter lektionen eftersom jag ska vara borta. När han har kommit igång och börjat prata så har han svårt att sluta så jag hoppas att han inte håller kvar mig allt för länge som han gjorde sist när jag bara skulle säga en sak.

Nä nu börjar det bli dags för lite frukost tror jag, pannkakor kanske.

snö, snö, mera snö och så lite till..

Jag fattar inte att det kan vara så här mycket snö i Göteborg, det är ju helt galet, och att det dessutom stannars så länge. Börjar bli lite orolig att dom ska ställa in mitt flyg till Turkiet om det fortsätter såhär. De ställde in flyget till Istanbul igår. Men förhoppningsvis så ska det väl inte vara några problem. Det är ju trotts allt en vecka kvar.

wiiiii

Nu är jag hemma på Björkö hos päronen. Väntar på den traditionsenliga fredagsmiddagen som består av kotlett och potatis :) Storebror med fästmö kommer också över till middagen :) alltid trevligt.
Det är så härligt att komma hit, speciellt när det är fredag, man vet precis vad som väntar och det är så man vill ha det :) fredagsmys!!

Mamma har köpt sig ett wii fit som jag precis har testat. Det var kul, ganska svårt ända tills man fatta hur man skulle göra. Det är nog inte helt fel att göra det några gånger i veckan, speciellt att rocka rockring :)

Igår var jag på sminkparty hos Vanja, himla trevligt hade vi :) vi fick testa lite olika grejer, sen bjöd bullmamman på fika med supersöta muffins eller cup cakes som man säger när man är lite mer inne i svängarna. Hur man än säger så vad det gott i alla fall :)
jag köpte läpp pealing+ balm, annorlunda, det känndes verkligen i läpparna efteråt att man hade andvänt det. Kul!



Fireflies

En av mina absoluta favvo låtar just nu. Tycker dock inte att videon är så bra.


Hoppas alla får en fantastisk alla hjärtans dag


faller du för grupptryck?


drottningen av det turkiska språket...

I onsdags började jag en kurs i turkiska för nybörjare. Allt började väldigt bra med strömavbrott i 30 min.
Vi är en grupp på 8 st med allt från de som är gifta med turkar, byggt hus i turkiet och till de som bara tycker om landet väldigt mycket och därför vill lära sig språket.
Första lektionen gick bra, jag kunde det mesta sen innan :) kommer definitivt att bli svårare framöver. Men förhoppningsvis så har jag lärt mig en del i slutändan i alla fall.

Idag har Marie och Jocke från jönköping vart här över dagen :) alltid lika kul att träffas, trotts att vi var ganska sega (marie och jag i alla fall). Tiden går fort när man har kul och helt plötsligt vart det mörkt och hela dagen hade gått innan man han blinka.

bil

Idag har jag vart på bilprovningen med min fina fina bil, som gick igenom utan några anmärkningar. Så himla skönt!
Dessutom lyckades jag med att både köpa nya och byta torkarblad på bilen. Kanske inte är så märkvärdigt för andra människor, men jag som aldrig har gjort sånt innan tyckte att jag har vart himla duktig idag :)

Turkiet

Turkiet here i come, om tre veckor alltså :)
Äntligen har det blivit bestämt att jag ska ner till pojken min och hälsa på *lycklig*
Har även lyckats med att få ledigt från jobbet i två veckor och köpt mig en flygbiljett :)
Längtar, längtar, längtar. och lite nervörst med, ska träffa Serkans familj för första gången, utan att kunna prata med dem eftersom de inte pratar varken engelska eller svenska och jag inte pratar turkiska.
Men på onsdag så börjar jag en språk kurs i turkiska. Ska bli jätte kul, kanske hinner snappa upp nåt innan jag åker iväg i alla fall.

Seni Seviyorum Serkan!

RSS 2.0