träna

Idag har jag äntligen tagit tag i det som jag har tänkt på så länge nu, att träna. Var på lundbybadet och köpte mig ett sim, gym och gruppträningskort. Dessutom hoppade jag i bassängen och simmade 1km. Det va skönt!
Nu är det bara den lilla detaljen kvar, att försöka träna regelbundet.




Helgen i Ängelholm

I fredags brumade jag och Serkan ner till Cecilia i Ängelholm. Och vad gjorde vi på vägen? ja såklart tog vi en sväng om Ullared, me like! Blev en hel del fina och bra saker inhandlade :)
När vi skulle köra vidare åkte vi helt fel, fattar inte hur vi lyckades med det, men fel blev det, jag skyller det på mörkret!
Men vi kom fram till slut i alla fall, blev en lugn kväll eftersom vi var framme ganska sent.
På lördagen gick vi på julmarknad, en väldigt liten julmarknad. Sen blev det hocky macht Rögler-Modo.
Första gången i hela mitt liv, jag är ju ingen sportmänniska, men tyckte det kunde vara lite intressant.
Nu i efterhand tyckte jag nog att det var mest intressant innan själva machen började, det var massa ljus, ljud, och rök- effekt, dessutom fick man ju sjunga nationalsången, det var längesen sist!
Kvällen fortsatte, hemma hos cecilia igen lagade vi en fantastisk god kyckling gryta, mumms. Sen blev det utekväll på stan!
Söndagen spenderades mest i myskläder :)


På julmarknaden


Ute i svängen


Söta Bella ligger och vilar i mitt knä - jag är ingen katt människa,
men jag hade lätt kunat ta med mig Bella hem.


Idag blir det fin besök av Vanja och Fatou! Dom ska komma och kolla på lägenheten, sen får vi väl se vad vi hittar på för nått kul. Det är aldeles grått och trist utanför mitt fönster, som vanligt.
Men snart skall adventljusen upp i alla fall, hade bara tänkt att tvätta fönstrena först, tråkigt.

Helgen

Har haft en jätte bra helg. Tåget rullade in i Kalrskrona på fredagkväll efter 22 tiden. Blev en lugn kväll med mycket prat :) Fatou hade skalat potatis inför lördagens fest, sjukt mycket potatis.
Efter en god frukost på lördagen så började vi laga mat och baka. Vanja hade i uppdrag att baka födelsedagstårta och jag skulle göra kärleksmums medan fatou lagade maten. Fatou lagade mat till en hel arme, så nu har hon väl mat över för en veckas tid, söta Fatou!
När bakandet var avklarat gick jag, Vanja och Serkan ut på promenad till Wämöparken och kollade på gris, kanin, höns och getter!
Väl hemma var det dags att börja göra sig iordning, gäller att planera när man är tre tjejer och ett badrum :)
Kvällen kom, gästerna kom, maten och bakandet var gott!
Kvällen avslutades på statts dansgolv, Fatou ägde dansgolvet med sina moves!
Söndagen var något lugnare, låg mest i sängen, käka pizza och kolla på tv, var längesen jag hade en sån riktigt slö dag, så det tycker jag vi var värda.

Igår var jag och Serkan och storhandlade mat, det är minsan ingen lek att göra det när man bor i ett hus utan hiss på översta våningen. Men tror att detta är väldigt bra för hälsan, kanske trotts allt inte behöver köpa det där träningskortet jag har funderat på ;)
På eftermiddagen åkte vi ut till Björkö, där vi fick god mat och sen hjälpte min snälla pappa mig att byta vinterdäck, tvätta mortorn och städa bilen. Ja Serkan var ju också så klart med och hjälpte till. Vad skulle jag göra utan alla fantastiska män i mitt liv!
Så om jag nu skulle bli strandsatt med punka på ett däck med bilen, så skulle jag nog klara av att reda ut situationen, om jag bara får loss bultarna som håller fast däcket, det är minsan inte det lättaste.



Potatisen som Fatou hade skalat


Den fina födelsedagstårtan


Jag, Fatou och Vanja


Party party


The Queen and the King of the dancefloor

off i go

Snart är jag på väg till tåget som tar mig till inte mindre än Karlskrona :)
I helgen är det till att fira Fatou som gäller, ska bli superkul! Fatou blir stor flicka, hela 24 år!
Får väl berätta mer om helgen och lägga upp lite kort när jag är hemma igen.

Säger även grattis i förskott på fars dag!
Min pappa är den bästa pappan! :)



lägenhet och bil!

Nu är jag inflyttad i lägenheten, fortfarande inte riktigt iordning, men det börjar närma sig i alla fall. Va lite smutsigare än jag hade räknat med, tar därför lite längre tid eftersom jag vill städa innan jag sätter fram mina grejer.
Jag har nu dessutom köpt mig en bil :) Jippi!!
så här ser min pärla ut



Lite större än jag hade tänkt mig, men det e sånt som händer :)

På fredag bär det av till Karlskrona, jag och vanja ska dit och fira Fatou, ska bli himmla kul :)
Ska bli kul att se staden igen oxå, karlskrona är ju trotts allt lite som hemma med.

Igår tog jag svininfluensa vaccinet - jag har ont i armen.
Är väldigt glad att jag inte har mått dåligt av det förutom armont, flera på jobbet som har fått betydligt fler biverkningar, läskigt.

RSS 2.0