BIL!

Jag vill ha en bil, en lite snål, gärna söt, bil!
Blir helt galen av allt letande, varför kan det inte bara finnas en anons som är till mig där det står att denna bilen är den perfekta för dig Susanne!
Jaja, det är bara till att leta vidare, önska mig lycka till!

För övrigt jobbar jag på, börjar komma in i det bra nu. Jobbet börjar kännas lite som mitt ställe nu och det är en väldigt skön känsla, är så himla jobbigt att irra runt och inte ha koll på nånting.

Jag håller på att packa ner alla mina grejer (igen) för flytten. Känns som det har vart väldigt mycket packande de senaste månaderna. Vi får väl se hur länge sakerna får vara ifred denna gången efter flytten, blir ju i alla fall minst 6 månader.

Igår åkte Serkan till Karlskrona för att göra klart sin sista kurs i skolan, hoppas att allt går bra för honom.

Lägenhet!

Jag är så glad! Jag har fått en lägenhet i andra hand, vilket känns jätte bra eftersom jag inte vet hur min framtid ser ut heller. Det är inflytt redan till helgen :) Så nu kommer jag att bo lite närmare stan med, vilket också känns himla bra. Den ligger i närheten av eketrägatan, åt rätt håll när jag ska ut till öarna, men ändå närhet till stan. Kan det bli bättre!

vintertid!

Glöm inte att vrida tillbaka klockan en timma innan ni kryper ner i bingen ikväll gott folk :)


vaccination eller inte?

Kan inte bestämma mig för om jag ska vaccinera mig mot svininfluensan eller inte. Väger fram och tillbaka hela tiden, fast just nu lutar der mer åt att jag inte vill göra det.
Har hör att så många blir dålig av den. Dessutom är jag väldigt sällan sjuk, kan inte ens komma ihåg när jag hade feber sist.
Men om man nu skulle få influensan och kanske inte drabbas så mycket att man inte vet om att man har den, så är ju risken ganska stor att man smittar andra och det vill man ju inte heller.
usch vad svårt det är!
Någon som har några åsikter om vaccinationen?
Men det kanske e dumt att låta bli att vaccinera sig med, varför inte ta chansen när man får den?


Onsdag

Igår blev det en heldag på stan med Serkan, hade trevligt fast det e himla kallt ute nu för tiden.
Det blev taco buffe, luffande i stan, gå på cafe och mot kvällen gick vi på bio och såg Soraya M.




Tyvärr så var det knappt något engelskatalnde alls i filmen, så jag satt och översatte nästan hela filmen för Serkan.. haha.. vet inte om jag hade förstått något själv av allt jag försökte översätta, men genom en blandning av min översättning och att han förstog en del från undertexten tror jag att det gick ganska bra i alla fall. Men antagligen inget vi tänker göra om, kan ana att det va lite smått irriterande för alla andra när jag satt och viska hela tiden.
Det var en hemsk film, helt absurt att sånt fortfarande händer i världen.
För er som inte vet vad den handlar om, så är det en kvinna som blir anklagad för att vara otrogen, vilket hon inte var och blev sen dömd till att bli stenad till döds. usch!




Brevidgång

Nu har jag haft mina två dagar med brevidgång på jobbet. Känns inte som man har gjort speciellt mycket, men så är det ju alltid när man går brevid. Mycket som snurrar runt i huvudet istället, alldeles för många nya namn och annat att komma ihåg. Men det ger väl sig med tiden, hoppas jag!
Men nu är jag ledig i två dagar innan allvaret börjar.

Helgen!

Jag har haft en riktigt trevlig helg får jag allt säga. Ganska lugn och skön.
Jag och sofia intog eriksbergshallen i lördags, va lite mindre än jag hade förväntat mig, min i slutändan känndes det som att inte alls behövde vara mer, för det e så mycket plock i varje monter. Enda andledningen för att det skulle behöva vara större är att man inte hade behövt trängas så mycket i montrarna.

På kvällarna hela helgen har jag och Serkan suttit i soffan med mamma och pappa.
Vilket jag tycker är himla mysigt. Även väldigt mysigt att äta middag tillsammans, vilket man gör nu när man bor hemma igen.

På söndagen städade jag upp så gott det gick i rummet innan det blev fin besök av Vanja.
Eftersom vädret var härligt blev det en promenad ner till sea side (öns restaurang) där vi satte oss på altanen med en varm drink, mycket lyckat får jag allt säga :)
På hemvägen tog vi en sväng förbi Marie och Peter för en snabb husvisning. Dom har ett jätte fint hus!!











Rolighetsteorin!







Dålig uppdatering!

Får väl erkänna att jag har varit väldigt dålig på att skriva i min blogg den senaste tiden. Ska försöka att skärpa till mig lite :)
Idag har jag vart och fått en rundtur på mitt nya jobb. Jag har fått ett vikariat på solhöjdens äldreboende. Känns väldigt bra. Igår hade vi konferens hela dagen, detta blev även första gången jag träffade alla mina nya arbetskamrater, men det kändes bra. Tror att jag kommer att trivas. Det jobbigaste är definitift att ta sig till jobbet, det är ju inte så långt bort igentligen, men eftersom det är en annan ö och förbindelserna är sådär så blir det lite småjobbigt ändå.
Så på måndag har jag min första dag på solhöjden.
En till sak som e lite svårt är namn, man måste ju alltid lära sig så många nya namn när man kommer till ett nytt ställe. Både på bersonalen och de äldre. Men det e ingen vits att gå och grubbla på det nu, det kommer ju med tiden i alla fall.

Imogon var tanken att jag ska träffa Sofia. Jag har även bestämt att det kommer att bli en tripp till scrap och stämpel mässan i eriksbergshallen, sånt är ju hur kul som helst. Synd att jag inte är så bra på det bara.

Söndagen är tillägnad till Vanja :) Vi får se vad vi ska hitta på. Hoppas det inte blir sånthär tråkväder som det har vart här hela dagen bara.

Ikväll skall det grillas! mums!!

RSS 2.0