Veckan

Nu har det gått en vecka sen han åkte och jag lever fortfarande :)
Det går bra så länge jag har saker att göra, men det e klart att det inte är kul för det, vill ju att han ska vara med mig!
Men som sagt i torsdags förra veckan kom cecilia med sin kisse Bella, vi hade helt klart shopping terapi större delen av helgen kändes det som :) vi åkte till ullared på fredagen, lördag blev det ikea, bio och fest, sen kom söndagen och det blev dags för henne att dra sig hemmåt.
Denna veckan är det mycket jobb, 6 dagar, men har även passat på att träna, åka till björkö och träffa Vanja. Jag satt barnvakt för Tristan en stund igårkväll medans Vanja var tvungen att gå på möte på Tristans nya dagis, det gick förvånandsvärt bra :)
Nu sitter jag mest bara och väntar på att åka till jobbet, ska jobba hela helgen+måndag, men bättre det än att inte göra nått.

♥ Serkan

Ensamt, ja väldigt ensamt är det just nu.
Serkan åkte till Turkiet igår kväll, jobbigt. Försöker vara stark, men det är svårt, men det blir bättre, det vet jag!
Som tur är sitter Cecilia i sin bil just nu på väg hit för att spendera helgen här. Känns väldigt bra att inte behöva vara ensam nu de första dagarna och att försöka tänka på annat.

Älskar dig Serkan



Nyår i bilder!














Jul, jul, strålande jul!

På eftermiddagen den 23 åkte jag och Serkan till björkö för att stanna där över julen :)
Det blev middag med de syskonen som var hemma, senare på kvällen kom Linnea och Tony med :) hela familjen samlad, härligt!
Granen blev klädd, så fin så fin!










test!

Titta och se om ni ser några förändringar




RSS 2.0