Good old days!

Då har man gjort det man trode var sista dagen på jobbet. Men jag ska allt dit i morgon också och jobba lite extra, slutar dock kl 14 vilket känns väldigt skönt.
Har en del att göra innan jag drar till Marie i jönköping på torsdag morgon. Ska bli så himla kul att träffa henne igen, som vanligt går det aldeles för lång tid mellan gångerna. Allt var så mycket lättare när man var yngre och gick i skolan, då åkte vi alltid till varandra på loven. Men nu börjar vi bli stora och det är alltid något som är i vägen för att åka och hälsa på varandra. Kan inte fatta att det är mer än tio åresen vi satt mitt emot varandra i hangover på liseberg och började prata med varandra. Tio år är en väldigt lång tid, mycket har hänt sen dess. Ganska fantastiskt att vi aldrig tappade varandra på vägen. Och nu är det dags igen för att ses :)

Men innan jag åker dit måste jag till arbetsförmedlingen, för nu e man ju faktiskt arbetslös igen. Tvätta, packa, träffa Emma och ha myskväll med Fatou. Fatou ska göra min favvo gambianska maträtt :) hon e allt för söt.
Sen blev det ju lite mer extra arbete i morgon med. Finns säkert massa mer saker jag behöver göra, men det tänker vi inte på nu.

Serkan fastar idag, jag tror aldrig jag skulle klara det. Så det är en himla tur att jag inte behöver göra det.
Men han är duktig och kämpar på i alla fall.

Party!

ÄNTLIGEN känner jag mig som en vanlig människa igen!! Jag var bakis HELA dagen igår, helt sjukt , har aldrig vart det så länge innan, man börjar väl bli gammal, eller nåt.
Det va fest i fredags som ni kanske förstog av tidigare meningar. Festen hölls hos Jana och Amanda på Polhemsgatan.
Hade en himla kul kväll måste jag allt säga.

Här kommer en lite resume av bilder från i fredags:
















Idag bara måste jag ut och njuta av vädret!!




kärleksmums!


Idag har jag bakat kärleksmums till mina kollegor :) gott gott!!
Man får ju se till att bjuda på nått sina sista dagar




Nu kom det precis någon som undra om vi ville läsa bibeln. Tror till och med att det inte va Jehova, och när vi sa att vi inte var intressrade gick dom. Vilket inte direkt händer när Jehova kommer och knackar på dörren.

Nä det e väl dags för mig att göra mig iordning inför dagens arbete.



Ny fin design!



Titta vilken ny fin design Serkan knopade ihop till mig igårkväll :)
Jag har försökt göra något nytt själv, men har inte lyckats alls. Men nu e det nytt och fint i alla fall!

Skadad

Serkan har lämnat in sitt sista arbete i skolan. Känns skönt, nu kanske man får se lite utav sin pojkvän igen :)  Han har mer eller mindre bott i skolan den sista veckan, och då merar jag det verkligen. Jag har haft sängen aldeles för mig själv hela nätterna, han kommer hem på morgonkvisten nån gång, sover ett par timmar, äter och går sen tillbaka till skolan igen. Fatta inte hur han klara av det, men å andra sidan va han väl mer eller mindre tvungen om han skulle hinna klart med rapporten i tid.

Jag har bara en vecka kvar på sjukhuset nu, känns faktiskt jätte tråkigt. Har haft en jätte bra sommar på ortopeden, kommer helt kart att sakna det. Kan dock inte påstå att det kommer bli helt fel med lite ledigt ett tag nu. Har redan börjat planera en liten resa för att träffa vänner och familj :) Ska bli jätte kul!
Sen får vi väl se om det blir nått resande för mig och Serkan när han är klar med sin redovisning. Men just nu verkar det som vi inte kan lämna sveriges gränser, möjligtvis norge eller nåt sånt då, där man inte behöver visa nåt pass.

Jag har börjat läsa en bok som heter Skadad av Cathy Glass som är oerhört gripande (en sann historia) ,
har inte läst så jätte mycke än, men det är verkligen en bok som man inte vill läga ifrån sig.
Den handlar om en flicka som heter Jodie som har vart i fler fosterhem de senaste fyra månaderna men hon blir runt flyttad pga hennes betende som inte familjerna kan hantera. Till slut hamnar Jodie hos Cathy Glass och hennes familj, Cathy har bestämt sig för att ta hand om denna flicka med sin mörka bakgrund (som jag inte har fått reda på något om än) och ge henne ett trygt hem och kärlek.


Orka!

Jag blir så trött!! Hur svårt ska det vara att flytta ur en lägenhet utan massa problem.
Jag och Fatou har fått ett inkassobrev för hyran på vår gamla lägenhet för augusti, det är månaden efter att vi har flyttat ut!!
Både jag och Fatou ringde till vår hyresvärd innan vi flyttade ur lägenheten för att kolla att allt var okej med hyran, viket det va. Sen får man ett j-vla brev från inkasso, suck!!
nog om detta.

I helgen hade jag gediget besök av Cecilia :) Dessutom var det sailet. Så vi trottsade regnet och gav oss av med bussen in till stan. Först blev det dock lite shoping, jag som inte skulle köpa mer kläder, men jag fyndade allt bra saker så det får väl vara okej ändå :) När vi var nöjda med affärerna drog vi ner till hamnen och sailet. Det började regna, det fortsatte regna och det regnade lite till. Men vi hittade ett öltällt efter lite om och män att ta skydd i, oxh vad gör man bäst i sådana tält, jodå man dricker alkohol, cider för min del :) När vi hade blivit nerkylda så det räckte åkte vi hem för att värma upp oss, äta lite, dricka lite till och klä om för kvällen. Vi skulle ju såklart ner till sailet igen, dock utan regn denna gången :) Det var ett tivoli på plats för att förgylla eventet, vi bestämde oss för att åka freak out. Jag skulle inte ha gjort det, mådde himla illa efteråt, så himla typiskt, jag vet att jag inte klarar av saker som snurrar, men tyckte inte att denna verkade så farlig, men chi fick jag.
Vi fick träffa uffe en liten sväng med, va ett tagsen sen sist, så det va kul.
På söndagen åkte vi in till stan igen, det blev lunch på Montmartre efter lite strosande i solen.
Sen vinkade jag av cecilia vid tåget och tackade för en trevlig mini helg tillsammans :)

här är några bilder från helgen:

Det syns inte, men det regnar väldigt mycke


En tapper kör i regnet, bla en arbetskamrat va me och sjöng :)


Cecilia och jag lunchar i solen :)

Sommar och sol!

Dagarna flyter på som valigt, jobbar ganska mycket och när jag inte gör det så försöker jag i alla fall att njuta av vädret när det är sol. Va nere i studentviken idag efter jobbet, va himla skönt. Det är så härligt att ligga och halvslumra i solen med ljudet från människorna som är på stranden och badar :)
Serkan sitter med mestadels med sitt ex arbete som ska vara klart om två veckor, men ibland lyckas jag dock att få med honom ut att bada lite med :) Imorgon börjat han på SFI igen, så det blir många timmar mindre per dag som han inte kan sitta och plugga. Men jag vet att kommer att fixa det, han är duktig min pöjk
I morgon är jag ledig och Amra är i Ronneby så hon kommer ner å ska luncha med mig i morgon :) ska bli himla trevligt!
Hoppas det blir hyfsat utomhus så man kan njuta av något gott att äta på en uteservering.

Viva Karlskrona!

Denna veckan har det med vart en del att göra. Jag och Fatou började flyttstäda våran lägenhet i tisdags, det e sjukt drygt och blev väl uppdelat på tre dagar eftersom vi båda har jobbat samtidigt. Men igår så kändes det som det va färdigt. Bara till att hoppas på att besiktningen som är på måndag går bra, jag är alltid lite nojig inför sånt.

I onsdags var det grillkväll på Polhemsgatan, eftersom det är många utbytestudenter som ska åka hem igen.


behövde lite fler sittplatser


grilla :)




På kvällen höll brecht i ett spel, jag va dock åskådare i soffan, vilket va väldigt roligt!


Igår började Viva Karlskrona, en sommarfest i stan som bla bjuder på mat, musik och kultur
så det blev en sväng in till stan för att kolla läget, va riktigt trevligt.


Idag börjar jag inte jobba förän kl 15, vilket är en otroligt lyx, jag behöver slappa lite, känns som jag inte hinner med att bara vara, vilket jag behöver ibland.
Serkan är iväg för att spela paintball, vilket jag med ville, men eftersom vi inte va säkra på att vara tillbaka tills jag börja jobba så hoppade jag det.

RSS 2.0